İstiklal Marşı konulu kompozisyon yarışmasında öğrencilerimiz ilçe birinciliği ve üçüncülüğü aldılar

İstiklal Marşı'mızın kabulünün 100. Yılında ilçe müftülüğümüz in düzenlemiş olduğu kompozisyon yarışmasında Okulumuz 10 yiyecek öğrencisi Hüseyin Yağaç ve 10 çocuk gelişimi öğrencisi Yağmur Dugan derece aldılar ilçe birincisi olan Hüseyin Yağac'a ve ilçe üçüncüsü olan Yağmur Dugan'a teşekkür ediyor. Başarılarının devamını diliyoruz onlara emek veren öğretmenlerimize başta edebiyat öğretmenimiz Faruk Erten'e teşekkürlerimizi sunarız.

08.03.2021 167

Adres:
İskele Mah. Koru caddesi Otelcilik Meslek Lisesi Sitesi No23 DATÇA/MUĞLA Okul PANSİYONU No25 Posta Kodu48900Datça/Muğla